Krups szerviz
Krups szerviz Krups kávégépek Szerviz garanciával Elérhetőségek

Krups szerviz elérhetőségek

A Krups szerviz megközelíthetősége nagyszerű, jó parkolási lehetőséggel rendelkezik. A Krups kávégép szerviz a Váci úton a Duna Plázával szemben, a Gyöngyösi utcában található.

 

Krups szerviz nyitvatartása

07-17h

07-16h

Egyeztetés alapján a Krups szerviz ügyeleti számán egyeztethető

 

Krups szerviz elérhetőségei

+36 1 329 5292

+36 20 934 6931

1138. Budapest, Gyöngyösi utca 49.

Krups szerviz szinte azonnal

Krups szerviz - Krups javítás 1-5 nap alattA Krups kávégép szervizben a javítás mindössze 1-5 nap alatt elkészül. A Krups szervizben a Krups Espresseria gépcsalád mellett szinte minden Krups automata kávégép javítása megoldható.
Krups gyors szerviz

Krups szerviz garanciával

Krups szerviz - Krups javítás garanciávalA Krups szerviz minden esetben gyári Krups alkatrészeket épít be, így az elvégzett kávégép kis- és nagyjavításokra akár 12 hónap garanciát vállalunk a szervizelt Krups kávégép típusától és az elvégzett munkától függően.
Szerviz garanciával

A Krups kávégépek szervize több évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel, gyári Krups alkatrészekkel. Az elvégzett javításokra akár egy év garanciát vállalunk. A Krups szerviz szolgáltatásairól és az általunk szervizelt Krups kávégépekről kollégáinktól kérhet tájékoztatást.

 

A Krups szerviz vállalja a Krups Espresseria teljes kávéfőző gépcsalád szervizelését, illetve értékesít gyári alkatrészekkel felújított kávégépeket, Krups karbantartási anyagokat, kiegészítőket és gyári tartozékokat.