Krups szerviz
Krups szerviz Krups kávégépek Szerviz garanciával Elérhetőségek

Krups szerviz, kávégép javítás

Kurps szerviz, Krups gyorsszervizA Krups szerviz gyors segítség Önnek a Krups automata kávégépek javításában. A leadott Krups készülékek javítása alkatrésztigénytől függően akár 1-5 nap alatt elkészül! Így nem kell sokáig nélkülöznie kedvenc Krups kávégépét és a megszokott magas minőséget.

 

A Krups kávégépek beviszgálása és az árajánlat akár 1 napon belül! Sőt! Budapest területén akár kérhet oda-vissza szállítást is (részletekről érdeklődjön telefonon). Ezért a Krups gyorsszerviz nem csak gyors, hanem kényelmes is.

 

Kérdése van? Keresse kollégánkat bizalommal elérhetőségeink bármelyikén! A szerviz garanciáról szolgáltatásáról a Krups szerviz garanciával menüpontban talál bővebb felvilágosítást.

A Krups kávégépek szervize több évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel, gyári Krups alkatrészekkel. Az elvégzett javításokra akár egy év garanciát vállalunk. A Krups szerviz szolgáltatásairól és az általunk szervizelt Krups kávégépekről kollégáinktól kérhet tájékoztatást.

 

A Krups szerviz vállalja a Krups Espresseria teljes kávéfőző gépcsalád szervizelését, illetve értékesít gyári alkatrészekkel felújított kávégépeket, Krups karbantartási anyagokat, kiegészítőket és gyári tartozékokat.