Krups szerviz
Krups szerviz Krups kávégépek Szerviz garanciával Elérhetőségek

Krups szerviz garanciával

Kuprs szerviz garanciávalA Krups szerviz minden esetben gyári Krups alkatrészeket épít be a kávéfőző gépekbe, illetve gyári alkatrészekkel újítja fel a használt kávégépeket.Így az elvégzett kávégép javításra 12 hónap, míg a felújított kávépekre 3 vagy akár 12 hónap garanciát vállalunk.

 

Amennyiben garanciával kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén vagy hívja a Kurps szerviz ügyeletét vagy a szerviz vonalat! A Krups kávégépek 1-5 napon belüli javításáról a Krups szerviz menüpontban olvashat.

A Krups kávégépek szervize több évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel, gyári Krups alkatrészekkel. Az elvégzett javításokra akár egy év garanciát vállalunk. A Krups szerviz szolgáltatásairól és az általunk szervizelt Krups kávégépekről kollégáinktól kérhet tájékoztatást.

 

A Krups szerviz vállalja a Krups Espresseria teljes kávéfőző gépcsalád szervizelését, illetve értékesít gyári alkatrészekkel felújított kávégépeket, Krups karbantartási anyagokat, kiegészítőket és gyári tartozékokat.